swimming bag

Οι κολυμβητές χρειάζονται τσάντες κολυμβητηρίου που έχουν μεγάλους χώρους, να είναι κατάλληλες για χρήση σε βρεγμένες επιφάνειες και να είναι κατάλληλες για χρήση και στο γυμναστήριο. Ακόμη η τσάντα κολυμβητηρίου πρέπει να είναι ανθεκτική για καθημερινή χρήση. Το Makesportsbetter.com έκανε μία έρευνα και βρήκε τα εξής απαραίτητα στοιχεία μίας τσάντας κολύμβησης:

Η τσάντα κολυμβητηρίου πρέπει να είναι ῾έξυπνη῾ στη χρήση και να έχει έξυπνες θήκες καθώς και να παρέχει άνεση την ώρα που την φοράτε. Η τσάντα κολυμβητηρίου θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιείται και ως τσάντα γυμναστηρίου. 

Οι καλύτερες τσάντες κολύμβησης διαθέτουν αρκετό χώρο για να συμπεριλάβουν τον εξοπλισμό κολυμβητηρίου, την πετσέτα ή το μπουρνούζι σας, και θήκες για παπούτσια, τα μικρά αξεσουάρ κολύμβησης όπως γυαλάκια και σκουφάκια, και θήκες για μπουκάλια και κινητά. Μία ιδανική τσάντα κολύμβησης που διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ξεχωριστά σχέδια είναι η TYR Alliance 45 litres τσάντα!

TYR ALLIANCE

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τόσοι πολλοί κολυμβητές επιλέγουν την TYR Alliance 45 λίτρα για τσάντα κολύμβησης και γυμναστηρίου. Τα υπέροχα χρώματα και τα σχέδια της τσάντας TYR Alliance 45 λίτρων, είναι έξυπνα και στυλάτα, ενώ ο σχεδιασμός της τσάντας έχει αισθητική απλών και αυστηρών γραμμών χωρίς να θυσιάζεται η χωρητικότητα των χώρων.

    

Η TYR Alliance έχει χωρητικότητα 45 λίτρων, που είναι από τις μεγαλύτερες σε χωρητικότητα τσάντα που κυκλοφορεί στην αγορά. Η χωρητικότητα αυξάνεται στο μέγιστο λόγω του έξυπνου σχεδιασμού της τσάντας, διαθέτει εύκολη πρόσβαση του αθλητή στο νερό ή μπουκάλι ενυδάτωσης και εύκολη χρήση των τσεπών. Εσωτερικά στον μεγάλο χώρο της η τσάντα TYR Alliance 45 λίτρων, διαθέτει 2 ξεχωριστούς χώρους για να ξεχωρίσετε τα βρεγμένα σας είδη από τα στεγνά και να βάλετε το μπουρνούζι ή την πετσέτα σας. Στο πίσω μέρος στην πλάτη της τσάντας υπάρχει μία λεπτή θήκη ιδανική με στρογγυλεμένες άκρες για το laptop ή το tablet σας. 

Υπάρχει και ένας κρίκος που μπορείτε να δέσετε τη νεοπρέν στολή σας εάν κάνετε τρίαθλο ή κολύμβηση ανοιτής θάλασσας (Open Water Swimming) και να την αφήσετε έτσι να στεγνώσει εύκολα και γρήγορα. Η TYR Alliance 45 λίτρων είναι μία ανθεκτική τσάντα κολυμβητηρίου και γυμναστικής με ανθεκτικό πάτο για χρήση σε δύσκολες συνθήκες κολυμβητηρίου και γυμναστηρίου. 

Μπορείτε να βρείτε την τσάντα TYR Alliance 45 litres στο eshop Makesportsbetter.com! Το Makesportsbetter.com και το Msb Makesportsbetter είναι εξειδικευμένα καταστήματα κολυμβητικών ειδών και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε την ιδανική τσάντα κολύμβησης για εσάς! Για περισσότερες συμβουλές και χρήσιμους τρόπους επιλογής κολυμβητικών και αθλητικών ειδών ακολουθείστε μας στα social media ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube @makesportsbetter.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε τα sports που αγαπάτε καλύτερα!

Makesportsbetter.com