Τρόποι Αποστολής

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα απoστέλλονται ανάλογα την επιλογή του πελάτη κατά την παραγγελία του:

  • Με την εταιρεία ELTA-COURIER με την οποία συνεργαζόμαστε. Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες καθημερινά 09.00 π.μ-18:00 μ.μ στην διεύθυνση την οποία εσείς έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που απουσιάζετε κατά την ώρα της παράδοσης, θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για να προγραμματιστεί εκ νέου η παράδοση της αγοράς σας. Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά την παράδοση της παραγγελίας σας μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά απευθείας με την Courier.

Παραλαβή από το κατάστημα:

Μπορείτε να παραλάβετε την αγορά σας με την επίδειξη της αστυνομική σας ταυτότητας στο κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη (Βασ.Ολγας 177), χωρίς έξοδα αποστολής. Η αγορά σας θα βρίσκεται στο κατάστημα έτοιμο για παραλαβή πρωί μετά τις 12.00 πμ.

Έξοδα αποστολής εσωτερικού:

  • Για παραγγελίες άνω των 50 €, δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής
  • Για παραγγελίες κάτω των 50 €, η χρέωση είναι 2 € για όλη την Ελλάδα μέσω ELTA-COURIER
  • Εάν επιλέξετε την μέθοδο πληρωμής της αντικαταβολής η επιπλέον χρέωση αποστολής είναι +3 €. Επομένως η συνολική χρέωση μεταφοράς για παραγγελία κάτω των 50 € είναι 5 €

Έξοδα αποστολής εξωτερικού:

Για όλες τις παραγγελίες με παράδοση στο εξωτερικό οι δυνατότητες πληρωμής είναι είτε μέσω χρήσης κάρτας (VISA, DEBIT, κτλ.), είτε μέσω Paypal. Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες με παράδοση εκτός Ελλάδας είναι 15 €.

Χρόνοι παράδοσης:

Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται τις καθημερινές και εργάσιμες μέχρι τις 12.00 μ.μ η παράδοση γίνεται:

  • Σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς
  • Σε 2-4 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικες περιοχές, Ήπειρο και Πελοπόννησο.
  • Σε 2-6 ημέρες σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές.
  • 4-25 εργάσιμες για το εξωτερικό, αναλόγως τη χώρα.

Σας υπενθυμίζουμε οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να αλλάξουν λόγω απρόοπτων συνθηκών (καιρικές συνθήκες, απεργίες, αργίες, έλλειψη προσωπικού ταχυδρομείου, παράδοση σε απομακρυσμένη περιοχή, φυσικές καταστροφές κ.τ.λ) και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτό το makesportsbetter.com.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο +30 2310 429149 ή με ένα email στο makesportsbetter@gmail.com

Copyright © 2022 makesportsbetter powered by