Eπιστροφές & Ακυρώσεις

Εάν μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν η εταιρεία ακολουθεί μια ενιαία πολιτική όσον αφορά τις επιστροφές των προϊόντων που έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της η οποία είναι σύννομη με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών. Σύμφωνα με αυτή μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του όπως φαίνεται από τις καταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας από την οποία το παραλάβατε. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία με τα καρτελάκια και σήματα της εταιρίας τους και να μην έχει χρησιμοποιηθεί, πλυθεί κτλ. Στην περίπτωση αυτή, κατόπιν ενημέρωσης μας, οργανώνουμε την επιστροφή του προϊόντος με μια από τις εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε ή αναλαμβάνετε εσείς την επιστροφή του.

Η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος αναγράφεται στην ετικέτα του makesportsbetter.com του δέματος που παραλάβατε.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος λόγω μεγέθους, οργανώνουμε την αλλαγή και επιβαρύνεστε μόνο με 7 ευρώ για τα έξοδα μεταφοράς της αλλαγής. Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε το προϊόν με ένα άλλο διαφορετικού τύπου και μοντέλου, θα επιβαρύνεστε εξ’ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής 7 ευρώ.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κάθε προϊόν που εξέρχεται από τα καταστήματα Makesportsbetter ελέγχονται να είναι στην άριστη κατάστασή τους, την οποία ορίζει κάθε εταιρία κατασκευαστή. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη ξεχωριστά, ωστόσο στην σπάνια περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος κάθε πελάτης των καταστημάτων Makesportsbetter και Makesportsbetter.com θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα επίστροφής του προϊόντος στην έδρα μας για να αποφανθεί η αρμόδια εταιρία κατασκευής του προϊόντος.

Τα προϊόντα που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν πλυθεί ή αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Επίσης, τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να διαθέτουν τα καρτελάκια τους εάν πρόκειται για ρούχα ή και παπούτσια και την αρχική τους συσκευασία καθώς και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων, τα οποία όλα μαζί θα αποστέλλονται στην έδρα μας μετά από επικοινωνία με το κατάστημά μας. Ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους. Σε κάθε περίπτωση που θα διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα, ο παραλήπτης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-mail στο makesportsbetter@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2310429149. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη/πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για τον έλεγχο από την αρμόδια εταιρία κατασκευαστή. Η επιχείρηση Makesportsbetter είναι εμπορική επιχείρηση και δεν είναι υπεύθυνη της κατασκευής και σχεδίασης των προϊόντων που πουλάει, για τα οποία προϊόντα υπεύθυνες είναι οι επώνυμες εταιρίες κατασκευαστή με τις οποίες συνεργάζεται. Επιστροφές προϊόντων γίνονται μόνο σε αποδεδειγμένα ελαττωματικά προϊόντα για τα οποία αποφαίνεται η ίδια εταιρία κατασκευής του προϊόντος και σε καμμία περίπτωση δε δύναται να φέρει ευθύνη απόφασης περί ελαττώματος προϊόντος η επιχείρηση Makesportsbetter και το ηλεκτρονικό κατάστημα Makesportsbetter.com.

Για επιστροφές ελαττωματικών πρϊόντων απαιτούνται άνευ εξαιρέσεων:

  • Η απόδειξη αγοράς του προϊόντος
  • Η φωτογράφηση και/ή κατάθεση του προϊόντος στο κάταστημά μας έτσι ώστε να αποσταλεί στην κατασκευαστική τους εταιρία
  • Η οποιαδήποτε επιστροφή τυχόν ελαττωματικού στην έδρα μας με σκοπό να σταλεί στην κατασκευαστική τους εταιρία θα γίνεται με έξοδα του πελάτη στο ύψος 3.5 ευρώ. Σε περίπτωση που η εταιρία αποφανθεί ότι επρόκειτο για ελαττωματικό προϊόν της θα πιστώνονται τα έξοδα αποστολής του προιόντος στον πελάτη.
  • Περίπου 1 μήνας για να βγει το πόρισμα περί του προϊόντος
  • Εφόσον το προϊόν καταστεί από την κατασκευαστική του εταιρία ως ελαττωματικό γίνεται αντικατάσταση με ἀλλο προϊόν που διαθέτει η εταιρία και αποστέλεται στον πελάτη δίχως καμμία χρέωση
  • Επιστροφές χρημάτων ή πίστωση καρτών δε γίνονται

***ΠΡΟΣΟΧΗ***

Αλλαγές σε αγωνιστικά μαγιό οποιασδήποτε μάρκας αγορασμένα είτε μέσω του eshop μας είτε μέσω του καταστήματός μας δεν επιτρέπονται. Η πολιτική της μη επιστροφής αγωνιστικών μαγιό είναι για λόγους σεβασμού και εντιμότητας προς τον πελάτη κολυμβητή, που επιθυμεί να αγοράσει ένα καινούριο μη δοκιμασμένο αγωνιστικό μαγιό. Εάν ένα αγωνιστικό μαγιό φορεθεί ή δοκιμαστεί έστω για μία φορά και μάλιστα ακόμη και εκτός νερού, θεωρείται ῾φορεμένο῾ και πως έχει ήδη πάρει τη φόρμα του σώματος του κολυμβητή ή της κολυμβήτριας που το δοκίμασε. Επίσης ένα δοκιμασμένο μαγιό δεν αλλάζεται και για λόγους υγιεινής. Τα αγωνιστικά μαγιό λόγω της εξειδικευμένης χρήσης τους, της μέγιστης συμπίεσης, άνωσης και αιμάτωσης που καλόυνται να παρέχουν στον κολυμβητή αλλά και του υψηλού τους κόστους θεωρούμε ότι πρέπει ο πελάτης κολυμβητής ή κολυμβήτρια να τα αγοράζει σε άριστη αχρησιμοποίητη κατάσταση.

Σε περίπτωση που ένας πελάτης αγωνιστικού μαγιό δεν είναι σίγουρος για το νούμερο ή το είδος αγωνιστικού μαγιό που πρόκειται να παραγγείλει μέσω του Makesporstbetter.com, μπορεί να απευθυνθεί στο κατάστημά μας μέσω τηλ. 2310 429149 και να ζητήσει προσωπική μέτρηση από το έμπειρο προσωπικό μας ή από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και Πρωταθλητή Κολύμβησης Χ. Παπαδόπουλο (Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες) που είναι διαθέσιμοι για εξυπηρέτηση ἀμεση και σωστή. Έχουμε πουλήσει και στείλει με επιτυχία χιλιάδες αγωνιστικά μαγιό από το 2004, γι᾽αυτό εμπιστευτείτε μας είμαστε έμπειροι, γιατί και εμείς οι ίδιοι κολυμπάμε.

Σε περίπτωση που επιστρέφετε το προϊόν λόγω ελαττώματος και εφόσον κριθεί ελαττωματικό από την κατασκευαστική εταιρία και από το makesporstbetter.com τότε ή θα σας αποσταλεί ίσης αξίας προϊόν ως αλλαγή ή θα λάβετε ειδική κάρτα με πιστωτικό ποσό για επόμενη αγορά. Το ελαττωματικό προϊόν υπόκειται στην όποια εγγύηση της εταιρείας που το παρήγαγε και η ευθύνη επισκευής και/ή αντικατάστασης ανήκει σε αυτήν εξολοκλήρου. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος για οποιοδήποτε άλλο λόγο, η ευθύνη επιστροφής του προϊόντος καθώς και τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη.

Καμιά επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για οποιαδήποτε προϊόν εάν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία του.

Ακύρωση Παραγγελίας

Το makesportsbetter.com σας δίνει την ευκαιρία αν ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας χωρίς κόστος εάν αυτή δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα. Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας πρώτα έγκαιρα εντός 24 ωρών της παραγγελίας είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 2310429149 ή μέσω email στο makesportsbetter@gmail.com

Copyright © 2022 makesportsbetter powered by