swimming

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την αγορά σας από το Msb makesportsbetter ή www.makesportsbetter.com !

click for english

Παρακαλούμε να διαθέσετε μερικά λεπτά να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές και οδηγίες χρήσεις όσον αφορά το αγωνιστικό μαγιό που μόλις αγοράσατε. Σε ο,τιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

1. Τα αγωνιστικά μαγιο ειναι ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ και ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
2. ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ̔MSB makesportsbetter ̔ ή
̔www.makesportsbetter.com ̔ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ/ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΝ ΦΟΡΕΘΕΙ.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

1. Τα αγωνιστικά μαγιό ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Ξεπλένονται με προσοχή στο χέρι με κρύο νερό.
2. Τα αγωνιστικά μαγιό δεν πρέπει να τοποθετοὐνται σε καλοριφέρ ή στον ήλιο για να στεγνώσουν.
3. Ο αθλητής δεν πρέπει να περνάει πάνω απο τα κουλουάρ της διαδρομής. Υπάρχει ο κίνδυνος να πιαστεί το αγωνιστικό μαγιό από σπασμένο κουλουάρ της διαδρομής και να σκιστεί.
4. Ο αθλητής δεν πρέπει να εκθέτει το αγωνιστικό μαγιό σε τραχείς επιφάνειες (π.χ. ΔΕΝ καθόμαστε σε βατήρες εκκίνησης, σε πλαστικές καρέκλες, καρέκλες σπασμένες ή με εξογκώματα, κερκίδες με τσιμεντένια τραχιά επιφάνεια κτλ.)
5. Τα γράμματα της εταιρίας (π.χ. Arena, Speedo, Jaked, Diana κτλ.) που είναι τυπωμένα πάνω στο αγωνιστικό μαγιό ξεκολλάνε. Δεν πειράζει, είναι φυσιολογικό και δεν υπάρχει κανένα πρὀβλημα για τον κολυμβητή να συμμετέχει σε αγώνες με το εν προκειμένω μαγιό.
6. Το τυπωμένο σήμα της FINA στο πίσω μέρος κάθε εγκεκριμένου αγωνιστικού μαγιό μπορεί να φθαρεί με τον καιρό και την κακή χρήση. Σε μια τέτοια περἰπτωση θα επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας (2310 429149) να σας ενημερώσουμε τι θα πρέπει να κάνετε.
7. Το πόσο καιρό θα διατηρηθεί το αγωνιστικό μαγιό σε καλή κατάσταση έχει να κάνει με την ανάλογη προσοχή που θα του επιδείξει ο κολυμβητής.
8. Τα αγωνιστικά μαγιό είναι φτιαγμένα σε ̔πρότυπα ̔ μοντέλα. Δεν είναι όλα τα αγωνιστικά μαγιό κατάλληλα για όλους τους σωματότυπους. Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις που τα αγωνιστικά μαγιό που κυκλοφορούν στην αγορά να μην ταιριάζουν απόλυτα σε ορισμένα σωματότυπα. Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε κοντά σας να σας συμβουλεύσουμε.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΏΝ ΜΑΓΙΟ

1. Φοράμε το αγωνιστικό μαγιό βάζοντας και τα ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
2. Το αγωνιστικό μαγιό το ανεβάζουμε ̔ΣΕΡΝΟΝΤΆΣ ̔ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΜΩΝ. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις εσωτερικές ήπλάγιες ραφές ή θερμοκολλήσεις για να διευκολυνθούμε να ανεβάσουμε το μαγιό αλλά και πάλι με πάρα πολύ προσοχή.
3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ κατά τη διάρκεια που ανεβάζουμε/φοράμε το αγωνιστικό μαγιό.
4. Ανεβάζουμε το αγωνιστικό μαγιό ταυτόχρονα ΚΑΙ από τις δύο πλευρές του σώματος-ποδιών έως ότου φτάσουμε στο χαμηλότερο σημείο της λεκάνης. Στο στάδιο της λεκάνης περνάμε ΠΡΩΤΑ τη μια πλευρά του σώματος και μετά την άλλη σταδιακά και εφόσον το αγωνιστικό μαγιό έχει ανέβει και απο τις δυο πλευρές τους σώματος έως το κάτω μέρος της λεκάνης.

LAST MINUTE TIPS

1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΥΧΙΑ
2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΤΡΑΧΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
3. ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ Η ́ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΟ
4. ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
5. ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΩΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΘΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.
6. ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ
7. ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΓΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!