Ο Adam Peaty στην Team Speedo!

Ο Adam Peaty καλωσορίζεται από την Team Speedo! 

Ενθουσιασμός επικρατεί στην Speedo αυτές τις ημέρες καθώς καλωσόρισαν στην Team Speedo τον 3 φορές Ολυμπιονίκη, κάτοχο του Παγκοσμίου Ρεκόρ και G.O.A.T (κορυφαίος όλων των εποχών) στο Πρόσθιο Ανδρών, Adam Peaty.

Τόσο για την Team Speedo όσο και για τον Adam Peaty, αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί μία καινούρια “εποχή” για την κολύμβηση, στην οποία κανένας δεν θα “μείνει πίσω”. Στόχος και όραμα είναι το νερό και η κολύμβηση να ενώσει όλο και περισσότερο κόσμο, και όχι να διαιρεί. Μία εποχή όπου η τεχνογνωσία και καινοτομία που έχει αποκτήσει το άθλημα της κολύμβησης θα βοηθήσει περιβαλλοντολογικά τον πλανήτη αλλά και τις συνθήκες κολύμβησης εντός πισίνας.

 

O ίδιος ο Adam Peaty με ανακοίνωση στα social media του δήλωσε τα εξής:

“Το Speedo Aquablade είναι η αφετηρία για όλα όσα επακολούθησαν για εμένα, όταν με δυσκολία ακόμη τότε κέρδιζα σε αγώνες τοπικούς. Όσα ακολούθησαν ήταν σίγουρα ένα αξέχαστο και ανεπανάληπτο ταξίδι το οποίο συνεχίζεται (εδώ και 15 χρόνια;!). Πιστέψτε με, ανυπομονώ να φορέσω το αγωνιστικό μαγιό της Speedo σε διεθνείς αγώνες!”

photo: Speedo.com

Στη συνέχεια σε ομιλία του ο Peaty δήλωσε τα παρακάτω :

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Team Speedo. Από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, George, έχω αρχίσει να εστιάζω στο πώς μπορώ να συνεισφέρω στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για αυτόν. Όταν πληροφορήθηκα για τα σχέδια της Speedo όσον αφορά τη βιώσιμη ανάπτυξη, το περιβάλλον και τη δημιουργία μιας κοινωνίας που στηρίζει την διαφορετικότητα, δεν υπήρχε αμφιβολία για το ότι ήταν η κατάλληλη εταιρία για να συνεργαστώ μαζί τους!”

 

Ο Adam Peaty εκτός των όσων έχει ήδη καταφέρει στο άθλημα της κολύμβησης, έχει μιλήσει για το όραμά του να αφήσει την κολύμβηση με επίδοση που δεν θα καταφέρει κανείς να φτάσει. Το έχει μάλιστα ονομάσει, “Project Immortal”, κατά το οποίο ο 3 φορές Ολυμπιονίκης και 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, θα αξιοποιήσει τα επόμενα 2 χρόνια “ακονίζοντας τα εργαλεία του” με στόχο να αφήσει την τεράστια κληρονομιά του, και μεταξύ άλλων δήλωσε:

 

“To Project Immortal” είναι ο επόμενος μεγάλος μου στόχος στην πισίνα, και μαζί με τη σκληρή προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλω, είμαι χαρούμενος για την υποστήριξη που θα μου παρέχει η συνεργασία μου με την Team Speedo στην επίτευξη αυτού του στόχου. Έχω δει τους Βρετανούς συναθλητές μου, που φοράνε τα αγωνιστικά μαγιό της Speedo, να διαπρέπουν και να σπάνε ρεκόρ εδώ και αρκετά χρόνια. Ακόμη και τα στατιστικά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο υποδηλώνουν τη μεγάλη επιτυχία που έχει το αγωνιστικό μαγιό Speedo Fastskin μέσα στις πισίνες. Είμαι σίγουρος πως η Speedo και το αγωνιστικό μαγιό της θα με βοηθήσουν στο να καταφέρω να πετύχω το επόμενο επίπεδο της καριέρας μου.”

photo: Speedo.com

Επίσης ο Peaty πρόσθεσε στη συνέχεια για τη συνεργασία με τη Team Speedo:

“Αν και η απόδοση μου στο νερό είναι πάντα πολύ σημαντική για εμένα, θέλω με τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζομαι να μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα. Είναι κάτι εξίσου σημαντικό για εμένα προσωπικά. Με την Speedo έχουμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα projects τα οποία αναπτύσσουμε ήδη, με στόχο να βοηθήσουν την κοινωνία και το περιβάλλον, από το επίπεδο εκμάθησης και κολύμβησης αρχαρίων σε θάλασσα και πισίνα έως και το επίπεδο της κολύμβησης των ελίτ. Ακολουθείστε την κοινή μας αυτήν πορεία! Στο μεταξύ είμαι πλέον και επίσημα αθλητής της Speedo!”

 

Μπορείτε να ακολουθήσετε και να μάθετε περισσότερα για αυτήν τη νέα συνεργασία και πρωτοβουλία που ξεκινά η Speedo με τον Adam Peaty κάνοντας αναζήτηση  #GreaterLengths

Ο Adam Peaty θα αγωνιστεί πρώτη φορά με το αγωνιστικό μαγιό της Speedo " Men's Fastskin LZR Intent Jammer " στους Αγώνες Κοινωπολιτείας στο Birmingham το Ιούλιο του 2022 !

 

Ο τερματισμός είναι απλά η αρχή…..Ήρθε η στιγμή να πάμε ακόμη πιο μακριά ΜΑΖΙ!