Λάστιχο Αντίστασης AMILA GYMTUBE (Χωρίς Λαβές) Medium

Code
88167
14,90 €
  • Περιγραφή
  • Πρόσθετα
code:88167
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Κόκκινο
Κατασκευαστής AMILA
Μέγεθος-Ηλικία One Size

Τα λάστιχα AMILA GymTube είναι μήκους 1,4 μέτρων για να μπορείτε να εκτελέσετε άνετα ένα πλήθος ασκήσεων, όπως κάμψεις κορμού (Push Ups), κάμψεις δικεφάλων (Biceps Curls), απαγωγές ώμων (Shoulder Abduction), εκτάσεις ισχίου (Hip Extension). Με λίγα λόγια μπορείτε να γυμνάσετε όλο το σώμα. Τα AMILA GymTube έχουν υφασμάτινη εξωτερική επένδυση τόσο για να αντέχουν έναντι των συνθηκών, όπως πχ απευθείας έκθεση στον ήλιο, όσο και για προστασία σας σε περίπτωση που σπάσει. Προσαρμόστε τα, με τις λαβές της AMILA, Gorilla Grip (Κωδ 88180) και ανεβάστε επίπεδο στην προπόνηση σας. Συνδυάστε παραπάνω από ένα λάστιχο για να αυξήσετε την αντίσταση όσο χρειάζεστε. Αγοράστε όλη την σειρά και «παίξτε» με τους 31 διαφορετικούς συνδυασμούς που προκύπτουν. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο ασκήσεων πατώντας εδώ. Τα λάστιχα είναι χωρισμένα ανάλογα με το χρώμα για να τα ξεχωρίζετε με μεγάλη ευκολία. Συνδυάστε το άγκιστρο πόρτας AMILA (Κωδ 88174) το οποίο μπορείτε να το δέσετε και σε ένα δέντρο δημιουργώντας θηλιά, για να εκτελέσετε πιο εύκολα ακόμα περισσότερες ασκήσεις.

Η προπόνηση με αντιστάσεις έχει αποδειχθεί ότι δυναμώνει τους μυς, αυξάνει την αντοχή και «μπουστάρει» την ταχύτητα. Επίσης είναι ιδανικά για ασκήσεις αποκατάστασης αλλά και διεύρυνσης του εύρους κίνησης. Εύκολο στην μεταφορά μπορείτε να το έχετε μαζί σας στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή και έξω. Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας αγοράζοντας ένα λάστιχο αντίστασης.

Τα λάστιχα γυμναστικής της AMILA είναι κατασκευασμένα από φυσικό Latex, και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

Τα λάστιχα AMILA GymTube με μανίκι και κλιπ είναι διαθέσιμα σε 5 αντιστάσεις

Κωδ

Χρώμα

Αντίσταση

Αντίσταση (Kg) 200-400%

88165

Κίτρινο

Ultra Light

2,7 - 5,25

88166

Πράσινο

Light

3,65 - 8,45

88167

Κόκκινο

Medium

4,65 - 9,05

88168

Μπλε

Heavy

8 - 15,65

88169

Μαύρο

Ultimate

9,05 - 18,05

Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Κόκκινο
Κατασκευαστής AMILA
Μέγεθος-Ηλικία One Size
Copyright © 2022 makesportsbetter powered by